Jelenlegi hely

Gyerekszoba világítás LED-del

A beltéri világításra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint egy szükséges elemre, amit meg kell oldani, hogy igazán élhető legyen egy szoba. Azonban valódi dizájn elemről van szó, amit ha ügyesen választunk ki, a teljes helyiség ékévé válhat. Ha pedig gyerekszobáról van szó, egyenesen kötelező, hogy ötvözze a praktikumot a szórakoztatással. Íme, hogyan lehetséges ezt elérni!

Színes LED izzók

Manapság már elérhetők olyan LED izzók, amelyek üvege színezett, így az általuk kibocsátott fény is az adott színben pompázik. Ez nagyszerű választás lehet egy gyerekszobában hangulatfények, akár éjszakai fény kialakítására. A megfelelően kiválasztott árnyalat ugyanis szórakoztató, mégis otthonos hatást tud kölcsönözni, ami a lefekvés előtti játék idején éppen annyira hasznos lehet, mint ha a kisgyermek felkel éjszaka valami miatt.

Fontos azonban, hogy ezen megoldás mellé érdemes hagyományos fényforrást is használni, akár egy másik tiszta üvegű LED izzó formájában. Erre ugyanis szükség lehet olyan tevékenységekkor, mint az olvasás, rajzolás vagy nagyobbaknál a tanulás.

LED szalag

A LED szalag tökéletes megoldás az előbbiekben említett kettős izzó problémájára. Segítségével ugyanis egyetlen gombnyomással változtathatunk a színes és fehér fény között, ráadásul hagyományos lámpatestre sincsen szükség! A LED szalag szinte bármilyen vízszintes és függőleges felületre is felerősíthető, néhány plusz dekorációs megoldással pedig akár el is rejthető!

Speciális világítótest gyerekszobába

Végül, de nem utolsó sorban említésre méltók a gyermekeknek készített világítótestek is. Ezek lehetnek különböző mesefigurák alapján formázva, de a szereplők akár a lámpaburán vagy egyéb részeken is szerepelhetnek. Nagyon kedvelt világítótestekről van szó, hiszen segítségükkel valóban dekorációs elem válik a lámpából, amit a gyermekek is szívesen látnak a saját kis birodalmukban.

Az ANRO webáruház széles termékpalettájából mindezeket az ötleteket valósággá is válthatod! Kínálatukban világítótestek és LED elemek százai közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod azt, amire te és az adott gyermek a leginkább vágyik! Nézz szét a termékek között és add le rendelésedet még ma!

-SZPONZORÁLT TARTALOM-

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére