Jelenlegi hely

Ajándékötletek aktív gyerekeknek

Ha csemeténk egy igazi örökmozgó, akkor bizony érdemes olyan ajándékot választani számára, amivel ki is élheti a mozgásigényét. Az alábbiakban három olyan ötletet adunk, amit aktív gyermekünk igazán imádni fog majd.

Mobil kosárlabda, ami akár szobában is használható

A mobil kosárlabdát sok helyen megszerezhetjük. Ezeket könnyű felállítani és összepakolni, ha már nincs rájuk szükség. Mivel önálló kosárpalánk tartozik hozzájuk, ezért bárhová tehetjük. Nyáron az udvarra, míg télen a ház egy nagyobb helyiségben is elfér. Csemeténk biztosan imádni fogja, hiszen egész évben hódolhat a kosarazás örömének akár egyedül, akár a barátaival együtt. A mobil kosárlabdát akár mobil focikapuval is helyettesíthetjük, hiszen futballból is létezik mozgatható verzió. Mindkét labdajáték garantált siker lesz a sportolni vágyó gyermekek számára.

SUP deszka – igazi nyári élmény egy örökmozgónak

A SUP deszkázás nem csak gyermekek számára kiváló, hanem a felnőtteknek is igazi élmény. Ezért az egész családot be tudjuk vonni. A mozogni és sportolni imádó csemeténknek pedig tényleg nagy öröm lesz, ha velük együtt fedezheti fel például a Balaton legszebb vízi részeit. A SUP biztonságos sport, és gyermekünk könnyedén megtanulhatja a használatát is. A SUP evező segítségével nagyon egyszerűen tudja irányítani magát, ráadásul kifejezetten gyerek SUP deszkákat is kapni, ami az ő méretükre tervezett. Vagyis tényleg minden adott ahhoz, hogy tökéletes ajándék legyen a SUP deszkából.

Kerékpár – klasszikus, amit soha nem lehet megunni

Manapság sajnos már egyre ritkábban adunk a gyermekünknek biciklit ajándékba. Pedig egy vagány gyerek kerékpár minden esetben jól jöhet a gyermekünk számára. Ha pedig mégis kicsit másabbat szeretnénk, nézelődhetünk a most igazán trendi rollerek között is. Mindkét esetben remek sportolási lehetőséget biztosítunk számukra, nem beszélve arról, hogy csemeténk is mobilabb lesz majd. A biciklizéssel ráadásul még a biztonságos közlekedés alapvető szabályaira is meg tudjuk tanítani a gyermekünket.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére