Jelenlegi hely

Ajándékötletek aktív gyerekeknek

Ha csemeténk egy igazi örökmozgó, akkor bizony érdemes olyan ajándékot választani számára, amivel ki is élheti a mozgásigényét. Az alábbiakban három olyan ötletet adunk, amit aktív gyermekünk igazán imádni fog majd.

Mobil kosárlabda, ami akár szobában is használható

A mobil kosárlabdát sok helyen megszerezhetjük. Ezeket könnyű felállítani és összepakolni, ha már nincs rájuk szükség. Mivel önálló kosárpalánk tartozik hozzájuk, ezért bárhová tehetjük. Nyáron az udvarra, míg télen a ház egy nagyobb helyiségben is elfér. Csemeténk biztosan imádni fogja, hiszen egész évben hódolhat a kosarazás örömének akár egyedül, akár a barátaival együtt. A mobil kosárlabdát akár mobil focikapuval is helyettesíthetjük, hiszen futballból is létezik mozgatható verzió. Mindkét labdajáték garantált siker lesz a sportolni vágyó gyermekek számára.

SUP deszka – igazi nyári élmény egy örökmozgónak

A SUP deszkázás nem csak gyermekek számára kiváló, hanem a felnőtteknek is igazi élmény. Ezért az egész családot be tudjuk vonni. A mozogni és sportolni imádó csemeténknek pedig tényleg nagy öröm lesz, ha velük együtt fedezheti fel például a Balaton legszebb vízi részeit. A SUP biztonságos sport, és gyermekünk könnyedén megtanulhatja a használatát is. A SUP evező segítségével nagyon egyszerűen tudja irányítani magát, ráadásul kifejezetten gyerek SUP deszkákat is kapni, ami az ő méretükre tervezett. Vagyis tényleg minden adott ahhoz, hogy tökéletes ajándék legyen a SUP deszkából.

Kerékpár – klasszikus, amit soha nem lehet megunni

Manapság sajnos már egyre ritkábban adunk a gyermekünknek biciklit ajándékba. Pedig egy vagány gyerek kerékpár minden esetben jól jöhet a gyermekünk számára. Ha pedig mégis kicsit másabbat szeretnénk, nézelődhetünk a most igazán trendi rollerek között is. Mindkét esetben remek sportolási lehetőséget biztosítunk számukra, nem beszélve arról, hogy csemeténk is mobilabb lesz majd. A biciklizéssel ráadásul még a biztonságos közlekedés alapvető szabályaira is meg tudjuk tanítani a gyermekünket.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére