Jelenlegi hely

Milyen pedikűrt kérj a pedikűröstől nyaralás előtt?

Nyári időszakban papucsokat, strandpapucsokat és szandálokat viselünk, így nem tudjuk zárt cipőbe rejteni lábfejünket, épp ezért elengedhetetlen, hogy gondoskodjunk a lábaink megfelelő megjelenéséről. A pedikűr egy nagyszerű módja annak, hogy kényeztessük lábainkat és előkészítsük azokat a nyaralásra. Vajon milyen pedikűröst érdemes felkeresni annak érdekében, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat egy vakáció során? Hoztunk néhány ötletet, hogy milyen kezeléseket lehet igénybe venni.

Alap pedikűr

Azok, akik még nem jártak pedikűrösnél, nem is nagyon tudják, hogy mire számíthatnak. Az alap szolgáltatás magába foglalja a lábfejek áztatását, a körmök reszelését és formázását, a körömágyak ápolását, valamint a bőrkeményedések megszüntetését és a tyúkszemek eltávolítását is. A kezelés után ápolt lábakkal mehetsz büszkén a strandokra.

Körömlakkozás vagy gél lakkozás

Az alap pedikűrön felül érdemes ezt a szolgáltatást is igénybe venni, hiszen így egy kis színt csempészhetsz a lábfejeidre. A körömlakkok számtalan színben érhetők el, így igazodhat a nyári ruhatárad vagy esetleg a fürdőruhád színvilágához. A gél lakk annyiban tér el, hogy sokkal tartósabb így akár még egy 2 hetes nyaralás után is tökéletes lesz.

Francia manikűr

Ez egy elegáns és stílusos választás a nyári időszakra, hiszen klasszikus megjelenést biztosít. A festés a körmök természetességét hangsúlyozza és kivétel nélkül minden ruhatárhoz passzol. Itt a köröm színéhez hasonló árnyalatot visznek fel, majd a körmök végére egy fehér csíkot festenek.

Milyen eszközöket használnak a pedikűrözés során?

Figyelj oda, hogy olyan pedikűröst válassz, aki nagy hangsúlyt fektet a higiéniára. A különféle gombás betegségek miatt egyáltalán nem mindegy, hogy mennyire figyel oda a szakember az eszközök fertőtlenítésére és magának a munkakörnyezetnek a rendbentartására. A pedikűrözéshez különféle eszközöket és gépeket használnak, így körömreszelők, ollók, csipeszek is előkerülhetnek a pedikűrözés során. A gépekkel dolgozó pedikűrösök a gépekhez különféle fejeket, vagyis frézereket csatlakoztatnak, amelyek segítenek neki abban, hogy a bőrkeményedéseket is sokkal hatékonyabban távolítsák el. A géphez körömszél csiszoló, tyúkszem eltávolító, tyúkszemfúró, gombás köröm tisztító stb. frézereket csatlakoztathatnak, amelyek segítségével sokkal gyorsabban kezelhetik a lábfejet.

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Szeretethiányban felnőni

Szeretethiányban felnőni

Amikor anyává válunk, minden megváltozik. Lelkünk egy része „testünkön kívülre” kerül, megtapasztaljuk, hogy a szeretetünk sosem fogy el, hanem egyre nagyobb és több lesz. Szülőként az élet legtermészetesebb dolga, hogy bármit megtennénk a gyermekünkért, ő számunkra a legfontosabb, születésétől kezdve úgy próbálunk élni, cselekedni, hogy neki majd jobb és könnyebb élete legyen, mint a miénk volt.
Csomagolj zölden karácsonykor!

Csomagolj zölden karácsonykor!

Még bőven van idő felkészülni az ajándékok csomagolására. Miért ne lehetne ezt megtenni környezettudatosan? Ehhez hoztam otthon vagy a természetben is fellelhető alapanyagokat.
20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

20+1 karácsonyi idézet: ajándékkártyára is tökéletes!

Ha Te is szereted idézettel ellátni az ajánddékkártyákat, üdvözlőlapokat, és gondot okoz egy-egy érzés, gondolat megfogalmazása, használd ezeket!
Szabad-e büntetni a gyereket?

Szabad-e büntetni a gyereket?

Arra a kérdésre, hogy „Szabad-e büntetni a gyereket?”, a családok többségében a szülők egyenes választ adnak, de ezek három csoportba sorolhatók. Nem is maradunk meg a három jellemző válasznál, hanem inkább megnézzük, mit okoz a büntetés, és mennyire éri el a célját. - Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére