Jelenlegi hely

Öt forintért bob vagy akciós könyv, játék... sokat érhet a bizonyítványod!!

Tudjuk, hogy mindannyian nagyon sokat dolgoztatok egész évben! Azok, akik a legtöbbet, most akár komoly kedvezményekre is válthatják országszerte több helyen! Összegyűjtöttük, hova és miért érdemes menni!

Szeretsz olvasni?

Az általános és középiskolás diákok részére többféle kedvezményt is ad a Líra a jó bizonyítványra! Kitűnő bizonyítvány esetén 20%, legfeljebb 5 db ötöstől eltérő jegyet tartalmazó bizonyítvány esetében pedig 15% egyszeri kedvezményt biztosítanak.

Elég, ha bemutatjátok a 2021/22-es tanév végi bizonyítványt (vagy annak fénymásolatát) az üzletben.

A kuponok megtalálhatók a Líra könyvesboltokban. Az akció augusztus 31-ig tart. 

Inkább játékot szeretnél?

Június 15. és július 31. között küldd be vagy mutasd be bizonyítványodat és fixen 15% kedvezményt kapsz a Játéksziget üzletekben vagy a webáruházban, továbbá a kitűnő bizonyítványért +5% kedvezmény jár.

Beküldheted e-mailben és a webshopba szóló kedvezményre jogosító kuponkódot kapsz; vagy, ha üzleteik bármelyikében mutatod be a bizonyítványt vagy arról egy fotót, a helyszínen azonnal be is válthatod kedvezményedet.

Strandolj ingyen a biziddel!

Cápabarlang, élménymedencék, kinti és benti csúszdák sora, vizes játszótér, vízi kosárlabdapálya, sportpályák... Te melyiket választanád? Most bármelyiket kipróbálhatod 2022. június 15. és július 15. között! Minden kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolás ha kitűnő bizonyítványát felmutatja ingyen fürdőzhet a Bükfürdő Thermal & Spa-ban!

A kedvezményhez a kitűnő bizonyítvány másolatát vagy fotóját kell bemutatni a pénztárnál.

Nyaraláskor is jól jöhet!

Ha a Danubius gyerekbarát szállodáinak egyikében nyaralsz Bükön, Balatonfüreden vagy Hévízen, mesekönyvet szerezhetsz!

Az akció 2022. június 15 - július 25. között érvényes: hozd el 4-es átlag feletti bizonyítványodat, mutasd meg nekünk, és válassz Sárkánykalandok mesekönyvet! 4-es bizonyítvány felett 1 mesekönyvet választhatsz jutalmul, mert jól tanultál. Idén a Sárkánykalandok II. és III. kötete közül választhatsz.

5-ös bizivel 5 forintért bobozhatsz

Egész évben szorgalmasan tanultál és az év végi bizonyítványod eredménye meghaladja a 4,5-ös átlagot? Ha igen, van egy jó híre az Oxygen Adrenalin Parkban a Mátrában.

A bobpályán 2 db jegyet vásárolhatsz, így 5 forintba kerül egy csúszás. Ha kitűnő lett a bizonyítványod, a bobozáson felül 2 darab függőhíd jegy is vásárolható kedvezményes áron, darabja mindössze 5 forintért. Az ajánlat 2022. június 25-26-án 10:00-17:00 óra között érvényes!

Állatkerti séta Debrecenben

Júniusban minden általános iskolásnak egyszeri vidámparki, a tanévet kitűnő eredménnyel záró diákoknak pedig egyszeri állatkerti belépést biztosít a Debreceni Állatkertje és Vidámparkja.

A kedvezmény igénybevételéhez mindössze a gyermek év végi bizonyítványának eredeti példányát, másolatát vagy a Kréta mobilalkalmazásban megjelenő digitális változatát kell bemutatni a pénztárnál.

 

ADL - Debrecenimami

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére