Jelenlegi hely

Ezért válassz DD Step cipőt gyermekednek!

Mindenki szeretné, ha kisgyermeke nem csupán a kényelmes ágyban érezné jól magát, hanem akkor is, amikor egy nagy séta során vagy a kinti játék során megismerkedik a külvilággal, amelyhez remek választás a DD Step cipő. Milyen előnyökkel bír ez a minden szempontból gyerekbarát lábbeli? Mutatjuk!

DD Step cipő - minőség és kényelem

A DD Step cipő készítői minden szempontból a minőséget és a kényelmet biztosítják előnyben, így sok gyermek kedvence lett ez a márka. Erre a természetes anyagok felhasználása mellett a különösen gyermekbarát kialakítással szolgáltak rá.

A DD Step cipők 3D gyártástechnikával készülnek, ezzel biztosítva az apróságok számára a magasfokú kényelmet. A technikának köszönhetően a cipők készítésekor csupán minimális ragasztóra van szükség, így amellett, hogy a lábbeli tartósabb lesz, a vegyszerek használata is minimálisra csökkenthető.

A DD Step cipői emellett remek vízlepergető tulajdonsággal bírnak, így egy nagy eső utáni játék során nem áznak be, illetve kevésbé koszolódnak. Emellett a cipő talpa is csúszásmentes és tartós, azonban nagy tisztaságú gumi alapanyaguknak köszönhetően hajlékonyak. A DD Step cipők ezenkívül könnyűek és kis viselőjük számára biztosítják a természetes mozgás lehetőségét, akár egy futkosós játékról van szó, akár egy futóbiciklis felfedező körútról.

DD Step cipő - fókuszban a természetes anyagok!

A DD Step cipők egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy csakis megfelelő alapanyagból készülnek. Készítői ugyanis különösen odafigyeltek arra, hogy a gyermek bőrével érintkező részek kizárólag csak természetes anyagokból készüljenek, így ne irritálja még az érzékenyebb bőrű apróságok lábbőrét sem. 

A DD Step cipő talpbetéte amellett, hogy kivehető, így könnyen tisztítható és cserélhető, igazi bőr borítással készül, ezzel biztosítva a magas komfortérzetet a gyereknek, valamint a lábbeli jobb légáteresztő tulajdonságát. A DD Step cipő emellett bőr felsőrészével is hozzájárul a kényelemhez, ugyanis ezzel is biztosítja a puhaság érzését.

DD Step cipő - társ minden évszakban

A DD Step cipő mellett csizmákat és szandálokat is gyárt, így nem kell lemondania gyermekének a márka kényelméről a nyári forróságban és a téli hidegben sem. 

A DD Step szandálok ugyanis természetes anyaguknak köszönhetően kényelmes viselést és megfelelő légáramlást biztosítanak apró viselőjüknek, valamint az egészségre sem károsak, ugyanis a meleg hatására sem oldódnak ki belőle a gyermekre káros anyagok.

A DD Step csizmák a téli hidegben és havas időben is megfelelőek a izgő-mozgó csemete számára, ugyanis vízlepergető rétegüknek és minőségi talpuknak köszönhetően nem áznak be, emellett megfelelően melegítik is a gyermek lábát.

 

A DD Step cipő tehát minden gyermek számára kitűnő választás, ugyanis megfelelő kialakításukkal természetes mozgást tesznek lehetővé viselőjük számára, emellett természetes alapanyagokból készülnek és tartósak is. Próbáljátok ki Ti is a minőségi DD Step cipőt, biztosan hamar a kedvenc lábbelitek lesz!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Nem akar több gyereket? Akkor "kikapjuk"!

Már négy éve nem lenne méhem, ha a nőgyógyászom lesújtó mondatai után nem találok rá véletlenül az inteneten a mióma embolizáció lehetőségére.
Min múlik gyermeked sikere?

Min múlik gyermeked sikere?

Saját magunkról alkotott hiedelmeink befolyásolják a személyiségünkről alkotott képünket, illetve, hogy mit akarunk és mit tudunk elérni az életünkben. Gondolkodásmódunk hatással van teljesítményünkre, motiváltságunkra. Sokan azt gondolják, hogy a tehetség, az intelligencia alapvetően garantálja a sikert. Bizonyosan nagy hatása van, de csak ezen múlhat, hogy ki mire viszi az életben?
A jó szó öröme

A jó szó öröme

Hiánycikk. Semmibe sem kerül, mégis nagyon sokat ér. Nélküle nehezen lehetne túlélni a hétköznapokat.
Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Tippek, hogyan legyen élményekkel teli már az utazás is vonattal, ha gyerekkel indultok el

Évek óta vonattal megyünk nyaralni. Először csak kettesben a férjemmel, majd csatlakozott a fiúnk 12 éve, 7 éve a lányunk is. Ehhez hoztam jól bevált „praktikákat”, hogy stressz helyett valóban élményekkel legyen teli már az utazás is.
Ugrás az oldal tetejére