Jelenlegi hely

Ezért válassz DD Step cipőt gyermekednek!

Mindenki szeretné, ha kisgyermeke nem csupán a kényelmes ágyban érezné jól magát, hanem akkor is, amikor egy nagy séta során vagy a kinti játék során megismerkedik a külvilággal, amelyhez remek választás a DD Step cipő. Milyen előnyökkel bír ez a minden szempontból gyerekbarát lábbeli? Mutatjuk!

DD Step cipő - minőség és kényelem

A DD Step cipő készítői minden szempontból a minőséget és a kényelmet biztosítják előnyben, így sok gyermek kedvence lett ez a márka. Erre a természetes anyagok felhasználása mellett a különösen gyermekbarát kialakítással szolgáltak rá.

A DD Step cipők 3D gyártástechnikával készülnek, ezzel biztosítva az apróságok számára a magasfokú kényelmet. A technikának köszönhetően a cipők készítésekor csupán minimális ragasztóra van szükség, így amellett, hogy a lábbeli tartósabb lesz, a vegyszerek használata is minimálisra csökkenthető.

A DD Step cipői emellett remek vízlepergető tulajdonsággal bírnak, így egy nagy eső utáni játék során nem áznak be, illetve kevésbé koszolódnak. Emellett a cipő talpa is csúszásmentes és tartós, azonban nagy tisztaságú gumi alapanyaguknak köszönhetően hajlékonyak. A DD Step cipők ezenkívül könnyűek és kis viselőjük számára biztosítják a természetes mozgás lehetőségét, akár egy futkosós játékról van szó, akár egy futóbiciklis felfedező körútról.

DD Step cipő - fókuszban a természetes anyagok!

A DD Step cipők egyik legnagyobb előnye abban rejlik, hogy csakis megfelelő alapanyagból készülnek. Készítői ugyanis különösen odafigyeltek arra, hogy a gyermek bőrével érintkező részek kizárólag csak természetes anyagokból készüljenek, így ne irritálja még az érzékenyebb bőrű apróságok lábbőrét sem. 

A DD Step cipő talpbetéte amellett, hogy kivehető, így könnyen tisztítható és cserélhető, igazi bőr borítással készül, ezzel biztosítva a magas komfortérzetet a gyereknek, valamint a lábbeli jobb légáteresztő tulajdonságát. A DD Step cipő emellett bőr felsőrészével is hozzájárul a kényelemhez, ugyanis ezzel is biztosítja a puhaság érzését.

DD Step cipő - társ minden évszakban

A DD Step cipő mellett csizmákat és szandálokat is gyárt, így nem kell lemondania gyermekének a márka kényelméről a nyári forróságban és a téli hidegben sem. 

A DD Step szandálok ugyanis természetes anyaguknak köszönhetően kényelmes viselést és megfelelő légáramlást biztosítanak apró viselőjüknek, valamint az egészségre sem károsak, ugyanis a meleg hatására sem oldódnak ki belőle a gyermekre káros anyagok.

A DD Step csizmák a téli hidegben és havas időben is megfelelőek a izgő-mozgó csemete számára, ugyanis vízlepergető rétegüknek és minőségi talpuknak köszönhetően nem áznak be, emellett megfelelően melegítik is a gyermek lábát.

 

A DD Step cipő tehát minden gyermek számára kitűnő választás, ugyanis megfelelő kialakításukkal természetes mozgást tesznek lehetővé viselőjük számára, emellett természetes alapanyagokból készülnek és tartósak is. Próbáljátok ki Ti is a minőségi DD Step cipőt, biztosan hamar a kedvenc lábbelitek lesz!

Szponzorált tartalom

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Gyermekkori karácsonyok emléke a 80-as évekből

Habcsók az ágon, csillagszóró, képeslapok, Rubik kocka, bakelit lemezről szóló „Mennyből az angyal” és a szülői ház karácsonyfadíszei… Múltidézés retro képekkel.
SOS KARÁCSONY 2020 -  Adventi tippek, nyomtatható tervezők az Imamitól!

SOS KARÁCSONY - Adventi tippek, ingyenes nyomtatható tervezők az Imamitól!

Az idei karácsony megint egy kicsit más lesz: tudatosabb, pazarlásmentesebb, visszafogottabb, talán bensőségesebb is. Már most is érezzük, ha ránk is zúdul minden oldalról a karácsony marketingje, nem rohanunk boltról-boltra, meggondoljuk, átgondoljuk és még egyszer, vagy ezerszer végiggondoljuk. Pont ezért hoztuk létre ezt a tervezőt, hogy ezzel is segítsük a tudatosabb jelenlétet.
Ingyenesen látogatható az elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaház

Ingyenesen látogatható Eta néni elképesztő karácsonyi fényben úszó csodaháza

Eta néni 2022-ben ismét sok szeretettel vár mindenkit! Nyitva a ház az adventi időszakban.Dabason van egy ház, ami varázslatos ünnepi fényárban úszik. De nem egyszerűen tujákra aggatott fényfüzéreket kell elképzelni, hanem egy olyan színes csillogást, mintha becsöppentél volna egy karácsonyi Hollywoodi rajzfilm közepébe. Eta néni több mint tíz éve díszíti fel házát és udvarát az ünnepek közeledtével.
Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kiránduló helyek

Karácsonyi fényárban úszó csodaházak, avagy a legszebb karácsonyi kirándulóhelyek

Karácsony gondolatán, nincs az a fényár, amitől besokallnék, még ha az egész ország egy csillogó villogó nagy meseházzá öltözne, én azt is gyönyörűnek látnám. Lassan a porták ünnepi kivilágításba borulnak, ám vannak, akik igazán kiemelkedő módon öltöztetik fel házaikat, és turistalátványossággá növik ki magukat kicsik és nagyok örömére egyaránt.
Ugrás az oldal tetejére