Jelenlegi hely

Erzsébet-program - Több pályázat idő előtt lezárult

Rendkívül népszerűek a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány Erzsébet-program keretében meghirdetett pályázatai. A mai napon (2014. február 3. 18.00 óra) a létszámkeret kimerülése okán, a pályázati határidők lejárta előtt, lezárásra kerültek a nagycsaládosok és a fogyatékossággal élők számára hirdetett lehetőségek is.

Az Erzsébet-program 2014. évi pályázataira a korábbi évekhez viszonyítva lényegesen gyorsabban és többen jelentkeznek. Idén a Programra 3,5 milliárd forint áll rendelkezésre, amelyet az Alapítvány az Erzsébet-utalvány forgalmazásának pénzügyi eredményéből biztosít.

A nagycsaládosok számára meghirdetett szociális üdülési pályázatra mintegy 43 ezer jelentkezés érkezett, a fogyatékossággal élők pedig 6 ezren jelentkeztek az Alapítvány által biztosított pihenésre.

Az Alapítvány számára nagy örömet jelent, hogy az idei évben még több nagycsaládosnak és még több fogyatékossággal élőnek tud üdülési, pihenési lehetőséget biztosítani az Erzsébet-program keretében.

A szociális üdülési pályázatok mellett az Erzsébet-tábor kiírásai is rendkívül népszerűek, így már sok táborra elfogytak a helyek, de nyitva állnak még többek között a sportolni vágyó diákok számára meghirdetett táborok, a hatféle speciális sporttábor, a művészetek kedvelőit zenei és népi mesterségek tábora várja, de van még hely többek között a PontyVelem horgásztáborban, illetve a hat leghátrányosabb kistérségben élő gyermekek számára meghirdetett Napközi Erzsébet-táborban is.

Forrás

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

Miért nem tudsz fogyni? Dr Gyöngy Andrea belgyógyász, diabetológus tanácsai

"Miért nem tudok fogyni?" Nézzük, van-e jó válasz, szakértői válasz a kérdésre!
Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Reggeli őrület és egy kis segítség, hogy mindenki számára élhető legyen

Igyekezz már, hol a cipőd, el fogunk késni, miért most jut eszedbe, hogy pisilni kell, jajj kell az úszás cucc, megőőőőrülöööök hogy minden reggel ez megy! Na tegye a szívére a kezét, akinél még nem hangzottak el ezek vagy ennél változatosabb, neaggyisten cifrább napindító mondatok. Ugyhogy ugye? Szerintem bátran és általánosan kijelenthetjük: a reggeli készülődés, és intézménybe-munkahelyre kerülés a nap egyik legstresszesebb része – minden résztvevőnek! No de, tudjuk-e hogy miért? Kis-Kovácsné Vancsa Barbi írása.
Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Ne vágj füvet májusban, adj teret a beporzóknak!

Itt a Vágatlan Május! Na ez igazán tetszeni fog a családnak, akárki is vágja a füvet nálatok! A nemzetközi kezdeményezés még 2019-ben Angliából indult, célja, hogy felhívja a beporzóbarát kertek jelentőségére a figyelmet.
Az Édesanya teremtése

Az Édesanya teremtése

Azt tudjuk, hogy 6 pár keze és 3 pár szeme van, gyógyítani is tud, de ki teremtette a könnycseppet?
Ugrás az oldal tetejére