Jelenlegi hely

Az Év Szabadúszó Kismamája verseny

Család és Karrier? Igen! Az Év szabadúszó kismamája díj Rád vár!

A work.buzz a Collectivo Szabadúszó Közösséggel, a HVG Kiadóval, a KÜRT Akadémiával, a Loffice Coworking irodával, a Womenspiration-el, a Szikra bloggal, a Szeretem a Vállalkozásomat bloggal és a Útikalauz Lélekstoposoknak Facebook csoportottal meghirdeti az Év Szabadúszója Versenyt öt kategóriában.

A Verseny célja, hogy bemutassa a publikumnak a szabadúszók változatos és érdekes világát, és népszerűsítse a szabadúszást, mint feladatvégzési formát.

Hogyan lehetsz te a győztes? Ez igazán egyszerű.

Regisztrálj a work.buzz egy ingyenes fiókot.
Töltsd fel a portfóliód a lehető legalaposabban. Ne feledd, minél több sikered, eredményed mutatod be, annál nagyobb esélyed lesz a versenyben. Legalább 3 projektet mindenképpen tölts fel, mert ez a nevezés feltétele.
Készíts egy myBuzz portfóliót az Új portfólió funkcióban. Ezt egyben digitális névjegykártyaként is használhatod.
A myBuzz kártyádat másold ki kódként (Műveletek – Beillesztés kódként – Másolás vágólapra).
A verseny oldalán kattints a nevezésre. Másold be a kódot a megfelelő helyre, válaszolj a két kérdésre és kattints a nevezés benyújtására.
Kész is vagy! Ezt követően szólj az ismerőseidnek, hogy szavazzanak rád! A szavazatok alapján az első 10 helyezett kerül be a szakmai zsűri elé.
A verseny nevezési határideje: 2018. november 30.

A verseny részletes szabályairól kérjük tájékozódj a Versenyszabályzatból.

A verseny menete:

A Verseny összesen kettő fordulóból áll. A versenyzők öt kategóriában indulhatnak. Egy versenyző több kategóriában is nevezhet.
A közönségszavazatok gyűjtése során a versenyzők Az Év Szabadúszója honlapon keresztül gyűjthetnek szavazatokat. Szavazni a Nyereményjáték szabályzat alapján lehet.
Ebből a fordulóból minden kategóriában az első tíz, a nevezési feltételeknek megfelelő helyezett kerül tovább a második fordulóba, vagyis azon tíz versenyző, akik csökkenő sorrendben a legtöbb szavazatot kapták a nevezésükre.
A második forduló a szakmai zsűrizés, amely során a szakmai zsűri minden kategóriában a bekerült első tíz helyezett közül választja ki a nyertest.
Néhány további szabály a nevezéshez:

A Versenyre minden 18 évet betöltött magánszemély jelentkezhet. A versenyző életkorát a Szervező jogosult a nyeremény átadása előtt ellenőrizni. Amennyiben a versenyző nem felel meg az életkori elvárásnak, úgy nevezése érvénytelen.
A szabadúszó, illetve független szakértő alatt a verseny Szervezői olyan személyt értenek, aki a versenyre nevezett projektjeit nem valamely vállalkozás, vagy szervezet alkalmazottjaként hajtotta végre. Nem kizáró feltétel, ha a szabadúszó projektek mellett valakinek állása is van, de csak a szabadúszóként ellátott projektek kerülnek értékelésre.
A nevezés során rögzített információk nem sérthetik mások vallási, faji, etnikai, nemi, földrajzi, identitásbeli, politikai hovatartozását és személyét. Azon versenyzőt, aki ezt a szabályt megsérti, a Szervezők felszólíthatják a nevezésben foglalt sértő információk módosítására. Amennyiben a versenyző nem változtatja meg nevezését, a regisztrációja automatikusan érvénytelennek minősül, és a Szervező törölheti a nevezést.
A verseny részletes szabályairól, kérjük tájékozódj a Versenyszabályzatból.


Forrás: work.buzz/azevszabaduszoja

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

Az egyszülős család - nehézségek és segítség

A KSH jelentése szerint jelenleg közel félmillió olyan szülő van Magyarországon, akik egyedül nevelnek körülbelül 700 ezer gyermeket, akik naponta számos kihívással néznek szembe. Sokszor még most is láthatatlanok a magyar társadalom számára.
Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete_monor.imami

Hamvazószerda, a nagyböjt kezdete

Hamvazószerda keresztény ünnep, a farsangi időszak utáni első nap. Ezen a napon kezdődik a Húsvét előtti 40 napos böjt, a Szent Negyvennap, a Nagyböjt. 
Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Karácsonytól karácsonyig c. irodalmi e-antológia pályázat

Pályázat típusa:  irodalmi pályázatBeküldési határidő: 2024. április 30.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

VIII. Nits Márta Országos Népdaléneklési Verseny

Pályázat típusa:  média pályázatBeküldési határidő: 2024. március 15. és 31.Korcsoport: 25 év alatti fiatalok
Ugrás az oldal tetejére