Jelenlegi hely

10 szuper gyermeknapi program az országban

A 2024-es gyereknapi programok országszerte változatos és könnyed kikapcsolódást kínálnak az egész családnak. Számos rendezvény közül válogathatunk, amelyek közül sok ingyenesen vagy kedvezményesen látogatható, biztosítva, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb programot.

Budapest:

Gyereknapi Zenevár – Magyar Zene Háza

Május 25., szombat 10:30

Magyar Zene Háza ezen a napon nevet változtat, és Gyerekek Háza lesz belőle! De nem csak nevet változtat, át is alakul a Ház, ugyanis családi programuk nem a megszokott terekben zajlik, hanem nagysikerű sorozatunk, a RAMAZURI-nak megfelelő módon, az épület legkülönbözőbb pontjain lehet majd zenével játszani, hangszerekkel ismerkedni, foglalkozásokon részt venni.

Müpa Gyermeknap – Művészetek Palotája

A Müpa gyermeknap alkalmából kibővített Cifra Palotájában zenés, mesés és kreatív foglalkozások várják a gyerekeket és felnőtteket három színpadon, valamint szabadtéren is. Egész napos programokkal, mint például népi játékok, lovagi ötpróbák és érzékenyítő játékok, biztosítják az aktív és tartalmas szórakozást.

dm Gyereknap – Vasúttörténeti Park

2024. május 25-26., szombaton és vasárnap 10:00 – 18:00 között
Vasúttörténeti Park – 1142 Budapest, Tatai u. 95.

 

Ujjé, a Ligetben nagyszerű! – Népligeti gyereknap

május 25-26.

Az ingyenesen látogatható Ujjé, a Ligetben nagyszerű! vásári bábjátékos fesztivál és a Kőbányai Gyereknap részeként kiváló programokkal és előadásokkal várnak benneteket a Népligetben!

Vidék:

HAcsalád - háromnapos gyereknapi fesztivál Kecskeméten

2024. május 24-25-26.
Deák Tér és Kecskemét főtere

A HAcsalád háromnapos gyereknapi fesztiválunk programjai nem csak a gyerekeknek, hanem az egész családnak szólnak.
A felnőttek gyermekeikkel újra átélhetik milyen gyereknek lenni és önfeledten szórakozni, mindezt 3 napon át, különféle színes, izgalmas programok keretén belül. Bővebben

Gyermeknap a Safari Parkban és Szeretlek Nagykőrös - Családi hétvége szuper programokkal

2024. máj. 24-25.
Nagykőrös - Cifrakert  I  Szafari park

Megszámolhatatlan gyermek és felnőtt programmal, koncerttel várnak mindenkit. Bővebben

Gyereknap Pécset

2024. május 26.
Pécs, Zsolnay negyed

A Városi Gyereknapon ismét a város legnagyobb játszóterévé változik a Zsolnay Kulturális Negyed. Bővebben

Hetedhét Játékfesztivál – Székesfehérvár

2024. május 25-26.

A gyermeknapi hétvégén, május 25-én és 26-án újra a gyerekeké lesz a fehérvári belváros: a Hetedhét Játékfesztivál mindkét nap délelőtt tíz órától este hétig várja a családokat sok-sok játékkal, zenés-mesés színpadi programokkal. Többek között Farkasházi Réka és a Tintanyúl Zenekar, Varró Dániel és Molnár György, a Kabóca Bábszínház, valamint Szalóki Ági szórakoztatja majd a közönséget a Városház téren. Lesz persze Hétpróba is, amelyben idén a játékmúzeumban lakó babák szorulnak segítségre. Bővebben  itt

Lurkócia Városi Gyereknap – Szentendre

május 26., vasárnap 10:00-18:00

Egy napra újra megalakul Lurkócia gyerekállam, ahol a gyerekek minisztériumokat járhatnak végig. Az állomásokon pecséteket gyűjthetnek, azok között, akik mindet összegyűjtötték és a gyűjtőlapot is bedobták a dobozba, értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Szafari a Hortobágyi Nemzeti Parkban

2024. május 26. (vasárnap), 10:00 – 16:00

A Hortobágyi Vadaspark „extra” programja: 20-25 perces program keretében terepjáróból tekinthetőek meg testközelből a vadlovak és az őstulkok. A program díja: ezen a napon 18 év alatti gyerekeknek ingyenes, felnőtteknek egységesen 2.500 Ft/fő.

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Hogyan töltsük az Apák napját? 5+1 tuti ötlet

Mindjárt itt az Apák napja! Magyarországon az Apák napját június harmadik vasárnapján tartjuk, idén június 16-ra esik. Ez az a nap, amikor végre a kedves édesapák is kapnak egy kis figyelmet és törődést, rukkoljunk hát elő valami emlékezetessel! Hiszen megérdemlik, hogy ezen a napon kicsit lazítsanak és jól érezzék magukat. Ha egy kis inspirációra van szükséged, íme 5+1 tuti ötlet, hogyan töltsétek el ezt a napot.
Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Újdonság: Tesz-Vesz város lakói asztalhoz ülnek

Mókás könyv az étkezésről a 105 éve született Richard Scarry rajzaival.
Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Mit is adjunk évzáróra a tanár néninek?

Csakis olyat, amit Te magad is elfogadnál! Belegondoltál már, mit jelenthet neki hazacipelni 3 tálcát az osztály nevével feliratozvam 2 vázát és számtalan bögrét minden évben? 
Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Önállóan olvasna a gyermekem, de milyen könyvet válasszak neki?

Az olvasás maga, a titkok és kalandok világába való repülés. De hogy repüljön egy, az olvasást most kezdő gyerek? Különlegesen szerkesztett könyvekkel segíthetünk nekik. Segítünk a választásban!
Ugrás az oldal tetejére