Jelenlegi hely

Gyerekszoba világítás LED-del

A beltéri világításra hajlamosak vagyunk úgy tekinteni, mint egy szükséges elemre, amit meg kell oldani, hogy igazán élhető legyen egy szoba. Azonban valódi dizájn elemről van szó, amit ha ügyesen választunk ki, a teljes helyiség ékévé válhat. Ha pedig gyerekszobáról van szó, egyenesen kötelező, hogy ötvözze a praktikumot a szórakoztatással. Íme, hogyan lehetséges ezt elérni!

Színes LED izzók

Manapság már elérhetők olyan LED izzók, amelyek üvege színezett, így az általuk kibocsátott fény is az adott színben pompázik. Ez nagyszerű választás lehet egy gyerekszobában hangulatfények, akár éjszakai fény kialakítására. A megfelelően kiválasztott árnyalat ugyanis szórakoztató, mégis otthonos hatást tud kölcsönözni, ami a lefekvés előtti játék idején éppen annyira hasznos lehet, mint ha a kisgyermek felkel éjszaka valami miatt.

Fontos azonban, hogy ezen megoldás mellé érdemes hagyományos fényforrást is használni, akár egy másik tiszta üvegű LED izzó formájában. Erre ugyanis szükség lehet olyan tevékenységekkor, mint az olvasás, rajzolás vagy nagyobbaknál a tanulás.

LED szalag

A LED szalag tökéletes megoldás az előbbiekben említett kettős izzó problémájára. Segítségével ugyanis egyetlen gombnyomással változtathatunk a színes és fehér fény között, ráadásul hagyományos lámpatestre sincsen szükség! A LED szalag szinte bármilyen vízszintes és függőleges felületre is felerősíthető, néhány plusz dekorációs megoldással pedig akár el is rejthető!

Speciális világítótest gyerekszobába

Végül, de nem utolsó sorban említésre méltók a gyermekeknek készített világítótestek is. Ezek lehetnek különböző mesefigurák alapján formázva, de a szereplők akár a lámpaburán vagy egyéb részeken is szerepelhetnek. Nagyon kedvelt világítótestekről van szó, hiszen segítségükkel valóban dekorációs elem válik a lámpából, amit a gyermekek is szívesen látnak a saját kis birodalmukban.

Az ANRO webáruház széles termékpalettájából mindezeket az ötleteket valósággá is válthatod! Kínálatukban világítótestek és LED elemek százai közül válogathatsz, így garantáltan megtalálod azt, amire te és az adott gyermek a leginkább vágyik! Nézz szét a termékek között és add le rendelésedet még ma!

-SZPONZORÁLT TARTALOM-

Az információk változhatnak, érdeklődj a megadott elérhetőségeken!
Pontatlanságot találtál? Itt jelezheted nekünk!

Imami: minden egy helyen, amire egy szülőnek szüksége lehet!

Ne maradj le a helyi családi programokról, hírekről, információkról!
Iratkozz fel hírlevelünkre!

Neked ajánljuk!

Új Rumini kötetek- nem csak rajongóknak!

Rumini sokak kedvence: mutatjuk a sorozat részeit!

Nem kérdés, hogy a nagyovis és kisiskolás korosztály körében az egyik legnépszerűbb olvasnivaló a Rumini. Van, aki már önállóan olvassa, van, aki esti meseként hallgatja a tengerész egér izgalmas kalandjait. Sőt van, aki így is, úgy is! :) 
Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Szeptember az új január - őszi tippek az egészségéért

Sokan mondják, hogy szeptember az új január. A nyári lazulás után sokan motiváltabban érkeznek vissza az edzőtermekbe. Hogy a kezdeti lelkesedés pár hétnél tovább tartson, érdemes szakemberrel konzultálni és konrét célokat meghatározni.
Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Ki mondta, hogy az ősz unalmas legyen?

Az ősz számos lehetőséget kínál, hogy a gyerekek számára izgalmassá és élvezetessé tegyük ezt az évszakot. Összegyűjtöttem néhány ötletet, amelyek segítenek felfedezni az ősz szépségeit és kihasználni az évszak sajátosságait a családi élmények során.
Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Végzetes mondatok a gyereknevelésben!

Vannak olyan végzetes mondatok, amit a szülők később megbánnak. Van pár ismétlődő dolog, amit ha gyakran mondunk gyerekeinknek, akkor azzal akár hosszú távon nehezítjük meg a gyerek és a magunk életét is.- Novák Ferenc pedagógiai viselkedéskutató​ írása.
Ugrás az oldal tetejére