Jelenlegi hely

Kapcsolat - Tolnaimami

E-mail: tolna@imami.hu 

Telefon:
 

Kedves Látogató!
 
Ha most jársz itt először, szeretettel köszöntelek! Ha visszatérő látogató, netán már regisztrált felhasználó vagy, különösen nagy öröm, hogy újra „találkozunk”!

Ennek a honlapnak az ötlete akkor született  meg,mikor  várandósan otthon azon gondolkodtam mivel tudnám magam hasznosan lefoglalni:szekszárdi kismamamként a saját, mindennapos problémáimra is kerestem megoldást.Ekkor bukkantam rá az imami országos rendszerére és ismerkedtem meg Gellén Nórival ,aki az egésznek a kitalálója!

Az ötlet tetszett,belevágtam,bár nagyon nehéz dolgom volt,mert pár hónapos volt még csak a kisfiam. Úgy érzem szükség van Tolna megyében egy olyan információs oldalra,ami a helyi anyukák,kismamák,családok életét könnyíti meg a hétköznapokban!

Az a tény, hogy Te itt vagy (és az is, hogy az ország szinte minden megyéjében van már "imami oldal") mutatja, hogy van igény az anyukák helyi igényeit kielégítő, mindent egy helyen összefoglaló weboldalra.

 

Az alábbi Üzenet Űrlap segítségével kérlek jelezd, ha az oldal bármely szolgáltatásával, vagy tartalmával gondod adódik. Ugyanitt szívesen veszek minden észrevételt, javaslatot, kritikát. Ahogy nyitott vagyok minden olyan együttműködésre, ami az anyukák és kismamák előnyére válhat.
 
Szép Napot!
 
Rogács Erzsó ( Tolnaimami )
 
Milyen ügyben fordulsz hozzánk?