Jelenlegi hely

Különdíjas a magyar hústál - Bocuse d’Or döntő Lyon

A magyar hústál különdíjas, a magyar csapat pedig a negyedik lett Bocuse d’Or döntőjében.

2017. január 25-én Lyonban rendezték meg a Bocuse d’Or döntőjét. A két évente megrendezésre kerülő esemény a világ egyik legnívósabb gastro versenye, amely idén nemcsak azért volt fontos, mert a Paul Bocuse által megteremtett verseny létrejöttének 30. évfordulóját ünnepeltük, hanem azért is, mert a magyar csapat fantasztikus eredményt ért el.


A magyar csapat: Vomberg Frigyes, Hamvas Zoltán, 
Szabó Kevin, Széll Tamás

A hazai csapatot az a Széll Tamás vezette, aki európai szakácsművészet legtekintélyesebb versenyének, a Bocuse d'Or Europe 2016 európai döntőjének győztese. Magyarország a negyedik helyen végzett Izland mögött, a második Norvégia, a győztes pedig az USA csapata lett.

Számunkra a legjobb hír mégis az volt, hogy a magyar csapat által feltálalt hústál különdíjat kapott az előkelő  zsűritől. A hazai team tagjai: Vomberg Frigyes coach, Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke, Szabó Kevin commis és Széll Tamás séf (b-j), a legjobb hústálnak járó különdíj nyertesei.

„A magyar csapat teljesítménye különösen annak fényében egyedülálló, hogy soha egyetlen nemzetnek nem sikerült még ilyen rövid idő alatt ilyen hatalmas előrelépést elérnie.


Idén is a magyar plakát kapta a legtöbb közönségszavazatot
Képek forrása

Bár Magyarország még csak harmadszor vett részt a Bocuse d’Or világdöntőjén, idén, zsinórban harmadszor is a magyar csapat plakátja kapta a legtöbb közönségszavazatot. A győztes, a magyar erdő hangulatára épülő plakátot a Network 360 Reklámügynökség készítette Ruszthy Dávid art director és Sárosi Zoltán fotós közreműködésével” - olvashatjuk a www.bocusedorhungary.hu hivatalos weboldalán.

Forrás